Ingenious kiest voor duurzame desinfectiezuilen van Foretti

Oersterk en duurzaam! Exact de bewoordingen waarin Ingenious en Foretti elkaar vinden. Ingenious streeft naar duurzame en energieneutrale bouw. Op de website Ingenious.nl valt te lezen dat dit ook wordt toegepast bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor in Veenendaal. Bij de bouw wordt gelet op elk detail om de doelstelling voor het bouwen van een energieneutraal en duurzaam gebouw te bewerkstelligen.  

Ook bij de aanschaf van nieuwe desinfectiezuilen werd gezocht naar een duurzaam model. Foretti levert desinfectiezuilen van oersterk onbehandeld Europees hout en wordt lokaal geproduceerd in Nederland!  

De zuil wordt standaard geleverd met een touchless dispenser en SURE Instant Hand Sanitizer. Deze unieke hand desinfectant is gemaakt van 100% biologische middelen en bevat geen alcohol en triclosan! Met de gepatenteerde hybride technologie van de touchless dispenser voorkomt u bovenal effectieve infectieverspreiding.  

Heeft u ook interesse in een duurzame desinfectiezuil van Foretti? Kijk op onze website voor de verschillende modellen: www.foretti.nl

#ingenious #duurzaamondernemen #duurzaamdesinfecteren #desinfectie #energieneutraal #desinfectiezuil #foretti

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.