Nieuws

Ingenious kiest voor duurzame desinfectiezuilen van Foretti

Oersterk en duurzaam! Exact de bewoordingen waarin Ingenious en Foretti elkaar vinden. Ingenious streeft naar duurzame en energieneutrale bouw. Op de website Ingenious.nl valt te lezen dat dit ook wordt toegepast bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor in Veenendaal. Bij de bouw wordt gelet op elk detail om de doelstelling voor het bouwen van een energieneutraal en duurzaam gebouw te bewerkstelligen.  

Lees meer »

Samenwerking Van Vliet Duurzaamhout

Foretti werkt bij de productie van haar bewegwijzering en informatieborden met het duurzame hout van Van Vliet Duurzaamhout. De afgelopen maanden hebben de twee bedrijven samen al verschillende projecten gerealiseerd. De bewegwijzering model Gaai en model Grutto zijn gemaakt van eik (Quercus robur), net als de informatieborden uit bijvoorbeeld de serie Zwaluw.  

Lees meer »

Bewegwijzering voor Residence Rhenen

Recentelijk heeft Foretti een begin gemaakt met het plaatsen van bewegwijzering op en rond het terrein van Residence Rhenen. Naast een aantal bewegwijzeringen (model Gaai) op het terrein van Residence Rhenen zelf zijn tevens enkele palen geplaatst in het naastgelegen wandelgebied dat onderdeel uitmaakt van Landgoed Prattenburg.

Lees meer »

Nieuwe website!

Onze nieuwe website is online! De oude website was wel aan wat vernieuwing toe, en ook het ontbreken van een webshop maakte het ons lastig om nieuwe dingen met jullie te delen.

Lees meer »